AN NOER

Basisschool op Islamitische Grondslag

agenda

25 12 2017
wintervakantie
26 12 2017
wintervakantie
27 12 2017
wintervakantie

Groep 1/2B

Elke morgen zien wij 21 enthousiaste kleuters het lokaal binnenkomen. De kinderen hebben altijd veel te vertellen aan de juffen en aan elkaar. We genieten van alle vrolijke verhalen.

Ook wordt er hard gewerkt in groep 1/2B. Dagelijks staan er lessen uit de (vernieuwde) methode Kleuterplein op het programma. Taal, rekenen, knutselen, tekenen en bewegingslessen. Ook doen we veel activiteiten in de kring. De mooie tekeningen en knutselwerkjes die de kinderen tijdens het thema maken krijgen een plekje in het lokaal. Ook richten we een hoek en thematafel in bij elk nieuw thema. Raai de kraai heeft zijn eigen plekje op de thematafel. Dit schooljaar werken wij aan de volgende thema’s: Water, Het weer, Restaurant, Winter, Machines, Dierentuin, Vervoer en Vakantie. Ook werken de kinderen op de computers en met ontwikkelingsmateriaal. De leerlingen van groep 1/2B doen goed hun best!

Natuurlijk wordt er ook fijn gespeeld in groep 1/2B. In de zaal en op het plein spelen de kinderen actief. Klimmen, rennen, fietsen en bij mooi weer scheppen en zandtaartjes maken in de zandbak. Ook spelen de kinderen graag in de hoeken in het lokaal en op de gang. Er wordt gespeeld met zand en klei. Met blokken en constructiemateriaal. Er worden mooie verftekeningen gemaakt en er wordt rollenspel gespeeld in de huishoek. Vaak worden de juffen uitgenodigd om even op bezoek te komen bij de kinderen die in de huishoek spelen. De kinderen genieten van het werken en spelen in de hoeken .

De kinderen van groep 1/2B helpen elkaar heel goed. De kinderen die al wat langer op school zijn helpen de jongere kinderen graag. En de bofkleuters helpen de juffen weer graag. Dat vinden wij heel fijn. Juf Ingrid, juf Hatice en juf Hawa zijn trots op de kinderen van groep 1/2B!

Groep 1/2B heeft 2 stagiaires: Feyza op maandag en dinsdag, Yasmina op donderdag en vrijdag. Feyza en Yasmina volgen de opleiding Helpende zorg en welzijn. De kinderen vinden het heel gezellig met deze hulpjuffen!

Ook zijn wij blij met de betrokkenheid van de ouders. ’s Morgens in het lokaal als de kinderen worden gebracht, tijdens de afsluiting van een thema en met uitstapjes zijn wij blij met de aanwezigheid en hulp van de ouders. Maar ook met voorlezen, het wassen en verdelen van het schoolfruit en de extra schoonmaak helpen de ouders mee. We willen de ouders hartelijk bedanken voor hun hulp en betrokkenheid!

 

Lieve groetjes, juf Ingrid, juf Hatice en juf Hawa

Welkom op de website van groep 1b

Lieve ouders/verzorgers van onze lieve kinderen van groep 1b,

Uw kind gaat voor het eerst naar de basisschool, weer een stapje verder op weg naar zelfstandigheid. Groep 1b wil de plek zijn waar u uw kinderen met een vertrouwd gevoel naar toe kan laten gaan. Wij zullen ervoor zorgen dat uw kind zich thuis voelt bij ons. Ieder kind moet zich gelukkig kunnen voelen. Vanuit deze veilige, vertrouwde basis bieden wij een uitdagende en stimulerende leeromgeving waar uw kind met veel plezier kan leren en waar uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Juf Ingrid en juf Peggy gaan er samen met de kinderen Yusuf, Safiya, Yaseen, Tasmin, Tayssir, Roda, Jusuuf, Ismail, Nisa, Kassem, Adil, Samira, Emran, Said, Abir en Mohammed een superleuk en leerzaam jaar van maken!

Via deze website zullen we jullie op de hoogte houden van het reilen en zeilen in groep 1b.

Op maandag en dinsdag is juf Peggy aanwezig en op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Ingrid aanwezig.

Als u iets leuks of belangrijks te vertellen heeft of als u iets wilt vragen, stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk kunt u ook altijd voor- of na schooltijd even langskomen in de klas.

Lieve groetjes,

Juf Ingrid en juf Peggy

                      Welkom bij groep 1b 

 
 
Dit zijn de leerlingen van groep 1b. Elke morgen zien wij 25 enthousiaste kleuters 
het lokaal binnenkomen. De kinderen hebben altijd veel te vertellen aan de juffen 
en aan elkaar. We genieten van alle vrolijke verhalen. 
 
Ook wordt er hard gewerkt in groep 1b.Dagelijks staan er lessen uit de methode 
Kleuterplein op het programma. Taal, rekenen, knutselen, tekenen en  bewegingslessen.
Ook doen we veel activiteiten in de kring. De mooie tekeningen en knutselwerkjes 
die de kinderen tijdens het thema maken krijgen een plekje in het lokaal. 
Ook richten we een hoek en thematafel in bij elk nieuw thema.
De kinderen nemen vaak spullen mee van thuis. Ook werken de kinderen op de computers
en met ontwikkelingsmateriaal.De leerlingen van groep 1b doen goed hun best!
 
Natuurlijk wordt er ook fijn gespeeld in groep 1b.In de zaal en op het plein spelen 
de kinderen actief. Klimmen, rennen, fietsen en bij mooi weer  scheppen en zandtaartjes 
maken in de zandbak.Ook spelen de kinderen graag in de hoeken in het lokaal en op de gang.
Er wordt gespeeld met zand en klei. Met blokken en constructiemateriaal.
Er worden mooie verftekeningen gemaakt en er wordt rollenspel gespeeld in de huishoek.
Vaak worden de juffen uitgenodigd om even op bezoek te komen bij de kinderen 
die in de huishoek spelen.De kinderen genieten van het werken en spelen in de hoeken. 
 
De kinderen van groep 1b helpen elkaar heel goed. 
De kinderen die al wat langer op school zijn helpen de jongere kinderen graag.
En de bofkleuters helpen de juffen weer graag. Dat vinden wij heel fijn.
Juf Ingrid, juf Hafsa en juf Hawa zijn trots op de kinderen van groep 1b!