An Noer info 9

30-10-2020
- Een dochter voor juf Samira
- Hoera! Juf Linda is zwanger
- Vervanging ziek personeel
- Leerkrachten gezocht!
Asalam alaikoem, 

Beste ouders/ verzorgers, 

Een dochter voor juf Samira
Juf Samira is op 21 oktober bevallen van een gezonde dochter genaamd Fatin. 
Zowel juf Samira als Fatin maken het goed. Alhamdoulillah. 
Met de geboorte van Fatin is juf Sanaa voor de 10e keer tante geworden. En dat mag natuurlijk gevierd worden. Daarom krijgen alle kinderen vandaag een toepasselijke traktatie. We wensen juf Samira veel geluk met haar prinsesjes. 

Hoera! Juf Linda is zwanger
En ook juf Linda kan haar geluk niet op. Ze is zwanger van haar eerste kindje.
Juf Linda heeft het de kinderen voor de herfstvakantie al verteld. Dat was een grote verrassing! Juf Linda maakt het goed en de zwangerschap verloopt voorspoedig.
We wensen haar veel succes met haar zwangerschap. 

Vervanging ziek personeel
Het griepvirus lijkt onze school dit jaar helaas niet over te willen slaan. Dit betekent dat het de afgelopen weken is voorgekomen dat een aantal leerkrachten ziek zijn geworden. In geval van ziekte wordt er gepaste vervanging georganiseerd. De vervanging hebben we de afgelopen weken kunnen organiseren door de inzet van parttime-leerkrachten of vakleerkrachten. We zijn erg dankbaar dat An Noer beschikt over een betrokken team dat bereid is om iets harder te lopen als dat nodig is.
Bedankt voor jullie flexibiliteit en inzet in deze drukke tijden, collega's!
We vragen Allah s.w.t. om ons gezond en sterk te houden. Amien!

Leerkrachten gezocht!
We zijn op zoek naar leerkrachten ter vervanging van juf Naomi en juf Linda.
Via verschillende kanalen hebben we vacatures gedeeld. Daar krijgen we gelukkig ook reacties op. Helaas hebben deze gesprekken nog niet geresulteerd in een tweede gesprek. In principe is iedere leerkracht bij ons van harte welkom, alleen is niet iedereen geschikt om bij ons te werken. Zoals u van ons gewend bent, willen we alleen het beste voor onze kinderen en dat begint natuurlijk bij een goede leerkracht.
Wellicht kent u in uw netwerk leerkrachten die op onze mooie school zouden willen/ kunnen werken. Via onderstaande link treft u de vacature aan. Schroom vooral niet om deze te delen en mensen uit te nodigen vrijblijvend contact op te nemen met juf Sanaa voor een kennismakingsgesprek. 

https://www.annoer.nl/pagina/419646/Vacature

Fijn weekend gewenst en tot maandag!

Namens het team, 

Sanaa El Boutaybi
Directeur