Online onderwijs na de wintervakantie

03-01-2021
Asalam alaikoem, 

Beste ouders/ verzorgers van onze leerlingen,

De wintervakantie is voorbij en we laten graag weer van ons horen. 
We gaan morgen weer beginnen, maar nu al weten we hoe we al die vrolijke kinderstemmen, het rennen op het plein, die grappige momenten en die ontroerende opmerkingen zullen missen. En wat missen we het normale contact met u als ouders! Maar we weten waar we het voor doen! Laten we er daarom ook de komende weken met elkaar weer de schouders onder zetten om ook het online onderwijs tot een succes te maken. 

Wij gaan weer op afstand lesgeven. We hebben er gelukkig voor de vakantie al mee kunnen oefenen. We weten hoe het werkt, waar het dagprogramma staat en hoe je in moet loggen in het digitale klaslokaal. Een klein groepje kinderen komt dagelijks op school omdat ouders een cruciaal beroep hebben of om een andere dwingende reden. 
Onze teamleden zijn uitgerust en klaar om de kinderen zo goed mogelijk te begeleiden. 

Tenslotte herhaal ik nog even een paar punten van aandacht:
  • We verwachten dan alle kinderen op tijd opstaan, zich aankleden en hebben ontbeten voordat de schooldag begint. Zeker nu de vakantie overgaat in een thuiswerkperiode is het belangrijk dat de kinderen in een leermodus zitten. Het ontbijten en aankleden helpt hierbij.
  • We beginnen om 8.45 uur, uw kind moet dan aanwezig zijn in Meet. Afwezigheid van kinderen wordt gezien als 'ongeoorloofd verzuim' .
  • Tussen de middag hebben de kinderen een uur pauze. Het is belangrijk dat ze dan even ontspannen, bij voorkeur buiten en dat ze goed lunchen voor het middaggedeelte start.
  • Juf Lucia is maandagochtend telefonisch bereikbaar om u te ondersteunen bij ICT-problemen. U kunt haar mailen via lucia@annoer.nl of naar school bellen. We willen u vragen om zonder afspraak niet naar school te komen.
  • Online onderwijs werkt als er van beide kanten aandacht is: De leerkracht zorgt ervoor dat de lessen gegeven worden. Ouders zijn van onmisbaar belang voor de rust en orde in huis. We rekenen op uw medewerking. 
Met de wil van Allah s.w.t. zien we elkaar gauw weer in betere tijden!

Met vriendelijke groet,

Sanaa El Boutaybi
Directeur