An Noer info 20

29-01-2021
Asalam alaikoem, 

Beste ouders/ verzorgers, 

Vier weken online onderwijs zijn achter de rug. Wat hebben we het allemaal goed gedaan!
Wie had gedacht dat we zo snel aan de nieuwe situatie zouden kunnen wennen. Wat de toekomst ons zal brengen, weet alleen Allah s.w.t. We wensen iedereen in ieder geval heel veel succes en we hopen dat we onze leerlingen gauw weer op school mogen ontvangen. 

Studiedag 29-01
Op vrijdag zijn de leerlingen vrij i.v.m. de studiedag. Er is dan ook geen noodopvang op school. Misschien moet uw kind nog wat werk afmaken. Maak het echter niet te gek met het schoolwerk! Ook kinderen zijn toe aan een dagje offline. Stuur ze weg bij de Playstation, tablet of telefoon. Laat kinderen lekker buiten spelen. Ook als het regent, kan je buiten spelen. Daar worden ze sterk van en het is goed voor de weerstand. Een nat pak? De wasmachine biedt uitkomst. Veel plezier en een goed weekend gewenst. 

Leerkrachten gezocht!
De zoektocht naar leerkrachten gaat onverminderd door. Extra handen in de school kunnen we altijd goed gebruiken. Er worden bijna wekelijks, online gesprekken met potentiële kandidaten gevoerd. Het heeft helaas nog geen geschikte, bevoegde leerkrachten opgeleverd. En dat is ook niet heel gek. Want je moet natuurlijk wel wat in je mars hebben om aangenomen te worden op één van de betere scholen van Alphen aan den Rijn! 
Ik doe graag wederom een oproep. Kent u een leerkracht die kennis wil komen maken en bereid is het beste van zichzelf voor de ontwikkeling van onze kinderen te geven? Mijn emailadres (sanaa@annoer.nl) mag u uiteraard delen. Daarnaast ben ik dagelijks op school en te bereiken op telefoonnummer 0172-439937.

Nieuwe haag rondom de school
Alweer een nieuwe haag? Dat leest u goed. De tweede haag wilde, ondanks de goede zorgen, toch niet groeien. Nadat we door een hovenier hebben laten onderzoeken waarom de haag niet wilde groeien, bleek de bodem helemaal niet geschikt te zijn voor de beukenplantjes. Dat resulteerde in wat (online) gekibbel met de gemeente, maar heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat de gemeente een nieuwe ligusterhaag van maar liefst 600 meter heeft aangelegd. We hebben voor de ligusterhaag gekozen omdat het een snelle groeier is en deze in de winter groen blijft. Zo hebben we straks niet alleen meer groen maar ook meer privacy en bescherming van het plein. We zijn heel erg blij met het resultaat en hopen dat we snel van een mooie haag mogen genieten.