Directie

Asalam alaikoem warahmatoe Allahi wabaraktahoe,


Mijn naam is Sanaa El Boutaybi. Ik ben sinds 1 augustus 2018 directeur van An Noer. 

De liefde voor An Noer is mij met de 'paplepel' ingegoten: Mijn vader was in 1989 één van de grondleggers van de school. U kunt zich voorstellen dat er thuis heel veel over An Noer gesproken werd. En nog steeds is het een geliefd onderwerp tussen mijn vader en mij.
Ook omdat we dezelfde gedrevenheid delen: Iedere dag een beetje beter!

Sinds 2005 ben ik werkzaam op onze school waar ik zelf de mogelijkheid heb gekregen om ervaring op te doen als boven- en onderbouwleerkracht en intern begeleider. Daarnaast ben ik naast mijn werk ook trotse moeder van drie kinderen, uiteraard ook (ex-)An Noer-leerlingen. 

Ik mag leiding geven aan een fantastisch team van betrokken collega's. Wat mij betreft het leukste, gezelligste en meest betrokken team van Alphen en omstreken. We houden elkaar scherp en proberen iedere dag onszelf te verbeteren. 
Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de verschillende onderwijsprocessen, ik weet graag wat er speelt in de klassen en ik vind het oprecht belangrijk om te weten hoe het met alle kinderen en collega's gaat. Zo komen we samen verder en zetten we ons in voor het beste onderwijs voor onze kinderen. Want voor onze kinderen is alleen het beste goed genoeg!

Tevens hecht ik veel waarde aan warme oudercontacten. Een goede samenwerking tussen ouders en school is cruciaal voor de leerontwikkeling van een kind. 
Ouders mogen mij dan ook altijd een bericht sturen via het Ouderportaal of een mail naar sanaa@annoer.nl.

Tot ziens!
'Fi-amanillah'