EXCELLENTE school

Uw kind brengt een groot deel van zijn of haar tijd door op onze school. Een plek waar kinderen samen leren, spelen en zich voorbereiden op de toekomst. Een belangrijke plek dus!
An Noer is echter meer dan alleen een school: We streven ernaar om onze kinderen een 'tweede huis' te bieden. Een plek waar je mag zijn wie je bent en je kunt ontwikkelen naar jouw behoeften, waar je altijd een luisterend oor kunt vinden in een veilige en vertrouwde omgeving én waar rust, reinheid en regelmaat de boventoon voeren.

Dat wij voor onze leerlingen echt het verschil maken, blijkt onder andere uit het predicaat Excellent dat wij in juni 2023 hebben verdiend. Het predicaat Excellent word uitgereikt aan scholen met bijzondere kwaliteit en die uitblinken in een specifiek excellentieprofiel.
Uit het Juryrapport Excellente Scholen (1 juli 2023):
'De jury is onder de indruk van de enorme passie waarmee leerkrachten hun vak invulling geven, de aandacht voor kansengelijkheid en het coöperatieve leren van An Noer die als voorbeeld kunnen dienen voor andere scholen.'

Wij delen de verantwoordelijkheid voor de opvoeding van het kind met de ouders.
Juist daarom is het zo belangrijk dat ouders voor hun kind een school uitzoeken die bij hen past. Want niet alleen het kind moet zich er goed voelen, ook de ouders moeten vertrouwen hebben in de school en in het team. Alleen op die manier kan er een partnerschap ontstaan tussen school en ouders. En daar plukt uw kind weer de vruchten van.