An Noer info 21

05-02-2021
- Buitentraining Fort Alpha
- Schoolopening per 08-02
- Nieuwe gymleerkracht juf Manon
- Gymlessen voor de kleuters
- Letterfeest voor de groepen 3
- Juf Samira is er weer!
- Adviesgesprekken groepen 8
Asalam alaikoem, 

Beste ouders/ verzorgers, 

Buitentraining Fort Alpha
Gisteren hebben maar liefst 115 kinderen uit de groepen 4 t/m 8 een intensieve training gevolgd bij Fort Alpha. 
Onder leiding van gespecialiseerde trainers hebben de kinderen hard moeten werken.
En het was een flinke training. De kinderen moesten klimmen, klauteren, springen, balanceren en deden meer krachtoefeningen om de energie kwijt te kunnen. En ook het weer werkte mee. Na weken van regen was het vandaag droog en scheen zelfs het zonnetje. Alhamdoulillah!
De kinderen waren enthousiast en hebben goed hun best gedaan. Wat een kanjers zijn het ook! We zijn blij dat het voorstel zo in de smaak is gevallen. 

Schoolopening per 08-02
Hoera! Met ingang van maandag 8 februari gaat de school weer volledig open. In een apart nieuwsbericht wordt het plan van aanpak voor de opening gedeeld. Ik wil u vragen dit plan goed door te nemen en de regels op te volgen. Voor vragen over het plan kunt u terecht bij de directeur. 
De kinderen dienen alle materialen en de chromebooks weer mee te nemen naar school Niet vergeten!

Nieuwe gymleerkracht juf Manon
We hebben goed nieuws! Met ingang van 9 februari beschikt de school over een nieuwe gymleerkracht. 
Zij heet juf Manon en zal op dinsdag, woensdag en donderdag gymlessen gaan geven. Zij vervangt juf Naomi die nu met zwangerschapsverlof is.
Een aantal kinderen hebben juf Manon tijdens de buitentraining bij  Fort Alpha ontmoet. Daar was zij toen ook bij!
Het gymrooster is aangepast. In de bijlage treft u het nieuwe gymrooster aan. Kijk goed wanneer uw kind gymles krijgt en zorg dat hij/zij zijn gymkleding bij zich heeft. Geen gymkleding = geen gymles.

Juf Manon stelt zich graag aan u voor:

Hoi allemaal,
Mijn naam is Manon Moriën, ik ben 27 jaar en woon in Voorhout. Vanaf volgende week ga ik de gymlessen verzorgen op An Noer en daar heb ik heel veel zin in.
Naast mijn opleiding tot gymdocente heb ik de afgelopen jaren heb ik heel wat ervaring opgedaan met betrekking tot geven van gym- en sportlessen of trainingen. Zo heb ik in 2015 mijn diploma als ski- en snowboardinstructeur behaald en heb ik dat jaar ook de overstap gemaakt om op landelijk niveau handbal te spelen. Niet alleen handbal, ski en snowboarden trekken mijn aandacht ook vind ik een hoop andere sporten leuk en ben ik twee zomers geleden begonnen met golfsurfen en volg ik veel (buitenlandse) voetbal competities.  
Ondanks alle omstandigheden waar we nu mee te maken hebben, ben ik van mening dat we weer een leuke tijd tegemoet gaan. Ik ga er in ieder voor zorgen dat de gymlessen gezellig, sportief en uitdagend zijn. 


Gymlessen voor de kleuters
We hebben ook goed nieuws voor onze kleuters. Zij krijgen sowieso iedere vrijdag gym van de groepsleerkrachten. Dit schooljaar krijgen zij ook op dinsdag gym van juf Manon. De gymlessen worden in de grote gymzaal gegeven en ook de groepsleerkracht is er bij. Op deze manier kunnen onze kleuters bepaalde motorische vaardigheden nog beter ontwikkelen. 
Dit betekent dat de kleuters op dinsdag in gymkleding naar school komen. Ze gebruiken de gymschoen die al reeds op school aanwezig zijn. We wensen onze kleuters veel plezier tijdens de gymlessen. Zet hem op, kanjers!

Letterfeest voor de groepen 3
We hebben weer zin in een feestje! De kinderen van groep 3 mogen het spits afbijten. Zij beheersen nu alle letters en mogen op feestelijke wijze hun letterdiploma in ontvangst nemen. Op dinsdag 16 februari staat de dag voor de groepen 3 in het teken van het letterfeest. De ouders krijgen hier binnenkort meer informatie over. 

Juf Samira er weer!
Juf Samira is na haar zwangerschapsverlof afgelopen week weer op school begonnen. Wat hebben we haar gezelligheid gemist! De juffen van de onderbouw grepen woensdag de gelegenheid meteen aan om juf Samira in te zetten voor een instructiefilmpje voor de kleuters. In verband met de afwezigheid van juf Karima is juf Samira op donderdag en vrijdag de leerkracht van groep 3B.

Adviesgesprekken groepen 8
Op de volgende data vinden de adviesgesprekken online plaats:
Gesprekken groep 8A: donderdag 11 februari vanaf 12.00 uur
Gesprekken groep 8B: dinsdag 16 februari vanaf 12.00 uur
De kinderen sluiten online aan bij het adviesgesprek en zijn dus vanaf 12.00 vrij.
Via de gesprekkenplanner kunnen ouders met ingang van volgende week intekenen voor een gesprek met de leerkracht en juf Milfed, intern begeleider bovenbouw. Ouders dienen voor 1 maart hun kind aan te melden bij de voorkeursschool.