An Noer info 24

12-03-2021
- Verlof juf Linda
- Welkom terug juf Michelle!
- Medialessen voor de groepen 3 t/m 7
- Gymlessen voor groepen 1/2
- Aanmelden 4-jarige broertjes en zusjes
Asalam alaikoem, 

Beste ouders/ verzorgers, 

Bijgaand de nieuwsbrief van deze week. Veel leesplezier. 

Verlof juf Linda
Juf Linda gaat vandaag met zwangerschapsverlof. Ze is door de ouders en de kinderen van groep 4 op donderdag flink in het zonnetje gezet. 
Op woensdagmiddag hebben juf Natasja, juf Saaida en een moeder het lokaal versierd. Op donderdag mocht juf Linda iets later op school beginnen. Zo kon ze een beetje wennen aan uitslapen tijdens haar verlof ;) Daardoor hadden de leerlingen de tijd om het lokaal verder in te richten met een ontbijt en cadeautjes. Dat was nog eens een leuke verrassing voor juf Linda. 
Juf Linda gaat nu genieten van een welverdiend zwangerschapsverlof. We wensen haar veel succes met de laatste loodjes. 

Welkom terug juf Michelle!
Het verlof van juf Michelle is afgelopen. Ze is vorige week weer op school gestart. Juf Michelle is onze orthopedagoog. 
Zij is gespecialiseerd in problemen op ontwikkelings-, leer en gedragsproblematiek. Naast de begeleiding van kinderen met specifieke zorgbehoeften, denkt zij ook mee in het zorgteam. Het zorgteam is verantwoordelijk voor de leerlingenzorg op onze school. 
We zijn blij dat juf Michelle er, met haar kennis en vrolijkheid, weer is. 

Medialessen voor de groepen 3 t/m 7
In samenwerking met de bibliotheek zijn er op donderdag en vrijdag medialessen door twee media-juffen georganiseerd. De lessen stonden in teken van programmeren. De kinderen hebben met de media-juffen een Lego-film gemaakt. U bent ongetwijfeld benieuwd naar het resultaat. De foto's worden binnenkort in het ouderportaal geplaatst. 

Gymlessen voor groepen 1/2
Sinds een paar weken krijgen onze kleuters ook gymles in de grote gymzaal onder leiding van juf Manon. De meeste kleuters komen in sportkleding naar school. En dat is geen overbodige luxe, want er wordt hard gesport in de grote gymzaal. Juf Manon weet dat de kleuters echte bikkels zijn. De kleuters mogen onder andere  in de touwen hangen, op de trampoline springen en op het grote klimrek klimmen. De juffen delen regelmatig mooie foto's in het ouderportaal. Het is zeker de moeite waard om de foto's eens te bekijken. 

Aanmelden 4-jarige broertjes en zusjes
Heeft uw een kind dat in 2021 of 2022 vier jaar wordt? Meld uw kind dan zo spoedig mogelijk aan! 
We zijn druk bezig met de groepsindelingen van aankomend schooljaar en inventariseren nu het aantal leerlingen voor de groepen 1. 
Voor vragen over aanmeldingen kunt u contact opnemen met juf Sanaa via sanaa@annoer.nl.