Viering Excellent feest

06-09-2023
 ~Assalamoe alaikoem wa rahmatoellahi wa barakatoeh~

Beste ouders, 

Vandaag vierden we met onze leerlingen het Excellente feest. Met maar liefst 300 leerlingen werd er gesprongen, gerend, gegeten, gedronken, geschminkt en nog veel meer gezelligheid. Het weer zat mee, de attracties stonden op tijd klaar, de frietkraam kon elk kind keurig conform rooster voorzien van onbeperkt friet, de hulpmoeders en juffen waren vrolijk en behulpzaam, onze pleinwachtmoeders Fatima en Malika zorgden ervoor dat alle kinderen limonade en saus kregen en suikerspin-juf Pinar heeft meer dan 300 kinderen voorzien van een suikerspin. De schminkjuffen hebben maar liefst 180 kinderen geschminkt. En wat waren onze kinderen lief!! 

Ter voorbereiding van het feest hadden we pleisters ingeslagen...we hebben om precies te zijn, geen enkele pleister nodig gehad. Alhamdoulillah. Ook hebben we de kinderen vandaag vrij rond laten lopen. Kinderen mochten zelf kiezen waar en met wie zij speelden. Ook dat ging heel erg goed. Allahouma bariek!

Zo'n mooi en gezellig feest waar iedereen zoveel plezier heeft gehad: Dat kan alleen met de zegeningen van Allah subhanahu wa ta'ala. We zijn enorm dankbaar voor Zijn Gunsten en vragen aan Hem om onze school, ons team, onze kinderen en ouders te beschermen en te zegenen. Amien!

Morgen gaan we gewoon weer 'normaal' naar school. Rekenen, taal, spelling en andere mooie lessen, want dat is uiteindelijk waar het bij ons op school om draait: elke dag in de klas tot een leerzaam 'feestje' maken. 

Rust lekker uit en tot morgen allemaal!

Met vriendelijke groet, 
Fi amanillah, 

Namens het team van An Noer